dilluns, 8 d’octubre del 2012

Treballem amb Google Drive...

La setmana passada a classe de GTIC vam treballar una eina de Google ,que jo fins ara mai havia utilitzat, es diu Google Drive.

És una aplicació de Google que et permet crear, compartir i editar diferents documents on-line tant de manera privada com en grup. 
A més a més es poden fer altres coses amb Google Drive com crear documents de text, presentacions, fulls de càlcul, formularis, dibuixos, etc. Per tal de trobar-los més fàcilment s’etiqueten i  apareixen dins l’espai anomenat My Drive. En aquest espai es troben els diferents documents creats. Hi ha un altre espai que és el de “Compartidos conmigo” que és on es troben tots els documents compartits, ja sigui amb només una persona o amb moltes altres més.


Tasca a realitzar:

A classe se’ns va proposar que en grups de 3 o 4 persones, creéssim un document, una presentació amb un vídeo i un formulari sobre qualsevol tema per tal de poder treballar aquesta aplicació nova en la majoria de persones de la classe.

Amb el meu grup vam decidir fer-ho sobre la delfinoteràpia. A continuació us deixo el nostre treball dividit en les 4 parts que el professor ens va demanar. 


DOCUMENT:




PRESENTACIÓ:






VÍDEO:






FORMULARI:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada