dimecres, 10 d’octubre del 2012

Delicious, un servei molt eficaç

Es cert que vàries vegades quan recollim informació per Internet tenim diversos problemes de com guardem, documentem i etiquetem la informació.

Quan trobem per Internet una pàgina web que ens interessa molt, normalment el que fem és utilitzar la opció de “preferits” que es troba als navegadors d’Internet.  Aquesta opció no surt gaire a compte ja que quan guardes la pàgina només es guarda en el teu ordinador, i en el cas de que s’espatlla l’ordinador , es borra tot el que hi ha guardat dins o quan canviem d’ordinador aquesta informació ja no es pot tornar a recuperar.  

Jo fins ara sempre utilitzava aquest recurs, però amb les classes de TIC vaig aprenent coses molt interessant com per exemple que existeixen uns serveis que ens permeten guardar més fàcilment totes les pàgines web que visitem.

N’hi ha bastants, però el que hem treballat és el Delicious perquè és un dels serveis més pràctic i fiables que ens permet guardar tot tipus de links, fer comentaris, posar etiquetes a totes les webs que trobem i que considerem interessants. A més al ser públic, permet compartir amb altres usuaris el servei i conèixer quanta gent ha guardat un enllaç determinat.

A continuació us deixo el meu compte de Delicious: https://delicious.com/lauraber94

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada