dissabte, 27 d’octubre del 2012

COED

El dimecres passat, dia 24 d'octubre, a classe de COED (Comunicació oral, escrita i digital) vam realitzar una activitat molt interessant i enriquidora.

Consistia en fer una descripció de qualsevol company de la classe i acompanyar-la d’una fotografia amb un peu de foto. Era totalment lliure, podíem descriure al company com volguéssim, fixant-nos més en aspectes físics, o psicològics, o qualsevol altre aspecte.

Vam enviar totes les fotografies al professor, de manera que mentre un company llegia en veu alta la seva descripció podíem veure projectada la fotografia i ens facilitava la comprensió.

Després de llegir varies descripcions dels companys, entre tots i amb l’ajuda del professor vam fer una valoració sobre les exposicions.

En el meu cas, vaig aprendre que fent una exposició oral s’ha de controlar l’espai i una bona tàctica per demostrar que estàs tranquil és moure’s relaxadament d’un costat a l’altre, el to de veu, l’entonació de les paraules i tenir una pronunciació correcta d’aquestes, mirar els espectadors mentre vas llegint per tal de donar seguretat i confiança als altres...

Crec que va ser una activitat molt enriquidora perquè vaig aprendre moltes coses, i a mésa més molt interessant perquè em va ajudar a conèixer una mica més a la resta de companyes de la classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada