divendres, 21 de desembre del 2012

Identitat i territori: No compris, ADOPTA

Dimecres 19 de desembre, la Laia Iñigo i jo, vam fer l'exposició d'identitat i territori.

Vam estar pensant durant uns dies el tema del treball, perquè en un principi no sabíem de què fer-lo, però a mesura que ens anàvem coneixent i anàvem parlant de les nostres aficions, experiències, vam trobar que teníem una cosa en comú, i és que les dues som amants dels animals. Es per això que vam decidir fer el treball sobre les gosseres per tal de conscienciar al públic de que no comprin els animals, sinó que els adoptin perquè a les gosseres hi ha gossos molt bons que gairebé s'estan morint.


A partir d'aquí, vam començar a estructurar el guió: una introducció que impactés el públic per tal de que estiguessin atents durant tota l'exposició, durant el desenvolupament explicar a partir d'anècdotes o experiències per tal de que fos més afectiu, utilitzar l'humor en algun cas per què l'exposició fos més dinàmica...

Vam utilitzar el Power Point com a suport audiovisual en la nostra exposició. 
Per poder explicar experiències i la sensació que ens va transmetre la gossera, la Laia i jo vam decidir anar a la gossera de Barcelona. Ens van atendre molt bé i ens van explicar el funcionament de la gossera, el tema del voluntariat, quants i quins tipus de gossos hi ha a la gossera, i a més ens van deixar entrar a les gàbies i ens van permetre realitzar fotografies i vídeos. 


Vam realitzar un vídeo amb el Movie Maker, un programa d'edició de vídeos que és molt fàcil i molt senzill d'utilitzar, en el qual et permet afegir fotografies, text, vídeos, música... 

Per tal de poder-lo penjar al bloc el vam haver de penjar en el Youtube, vam seguir aquests passos: 

1. Vam obrir el Gmail de Blanquerna
2. Vam crear un compte a Youtube
3. Vam pujar el vídeo, posant el títol del vídeo, etiquetes, descripció...


Per penjar-lo en el bloc:

1. Clicar el vídeo
2. Abaix del vídeo, vam clicar a l'opció de compartir 
3. Vam clicar a "Insertar"
4. Copiar el codi embed
5. Enganxar-lo al html del bloc
6. Modificar el tamany del vídeo si és necessari


A continuació us mostro un vídeo que vam realitzar la Laia i jo per demostrar la situació en la que viuen alguns animals.






Creiem que vam transmetre al públic el que teníem pensat, i és que es plantegin que abans de comprar un gos a una botiga, a les gosseres hi ha gossos molt bons ja que la majoria han viscut experiències molt desagradables i per això són tan agraïts i només volen amor. 



Durant aquest treball vam aprendre moltes coses tant de GTIC com de COED i crec que personalment a mi em va servir per a ser més bona comunicadora. Vam intentar aplicar tot el que els mesos anteriors vam estar treballant a les dues assignatures i creiem que ho vam fer bastant bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada