El racó també forma part d'un taulell d'informació per a mestres, pares i alumnes i és una eina excel·lent per atendre a la diversitat, ja que s'hi va de manera individualitzada o amb grups més petits i el mestre té més facilitat per observar els infants i adonar-se de què és el que més els hi agrada o el que menys i també pot observar les preferències dels infants.
Per organitzar un racó s'ha de tenir en compte l'edat dels infants i els objectius que es vulguin transmetre en el racó. El racó creix en informació i material a mida que els nens creixen d'edat, serà molt diferent un racó de lactants que un de P5.
També s'ha de tenir en compte l'espai, estaria bé que el racó estigues al costat d'un aparell de música o un projector, que tinguin espai per seure còmodes...
S'ha de posar un rètol o una imatge per tal de que els nens identifiquin el racó.
En el racó s'hi poden posar cançons amb partitures, instruments, materials sonors, jocs musicals...
Després d'informar-nos sobre què és un racó, com s'organitza i què hi podem posar, una de les activitats per a fer a classe de música era fer un racó en grups de 5 o 6 persones. Aquí us deixo la fotografia del nostre racó de música!
Espero que us agradi el nostre racó!!